Mobilbar
03/04/2015
Juicebar til events
03/04/2015
sund bar

Tutti Frutti Events

Står du og mangler et sundere alternativ til den traditionelle bar løsning til arrangementer, fester eller lignende, hvor gæster indtager store mængder dårlige kalorier kombineret med alkohol?

Hos Tutti Frutti har vi god erfaring med at levere dette sunde alternativ! Vores sunde bar formet som en appelsin har været fastinventar hos større events, festivaler, virksomhedsarrangementer m.fl. i en længere årrække. Vi leverer en sund løsning, hvor gæsterne indtager sunde, friske og velsmagende juice, smoothies og frugt. Dette skaber både en rigtig god stemning, giver medarbejderne mulighed for at leve sundere og sender samtidig et stærkt signal om, at man som arrangør tager et ansvar!

Vi har flere løsninger afhængig af jeres behov for en sund bar:

1. Appelsinen som en sund bar

Her kommer med vi med vores velkendte appelsinbar, som har indbygget vask, kloak, frugtpresser og blender. Den er opsigtsvækkende og giver god stemning, ved at skabe et tropisk hjørne, hvor gæsterne kan nyde kolde forfriskninger med god samvittighed. Læs mere om vores juicebar appelsinen her!

Skræddersyet løsning ved indendørs bar

Hvis appelsinen ikke passer i jeres lokaler, eller i har andre ønsker, kan dette selvfølgelig stadig finde sted. Ved flere arrangementer har vi leveret en indendørs bar, der stadig skaber sender tankerne hos dine gæsterne ned til syden og skaber god stemning.

En sund bar vil ofte falde i rigtig god jord hos gæsterne. Ud over vores event løsning, så servicerer vi også kunder på strøget og har faktisk gjort dette en lang årrække. Derfor har vi gennem tiden forsøgt at perfektionere vores service, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Derfor skal man ikke tøve med at kontakte os og få en uforpligtende snak. Vi vil forsøge at vende tilbage indenfor 48 timer med et skræddersyet tilbud, der med stor sandsynlighed falder i rigtig god jord. Hvis man stadig er i tvivl, kan man tjekke vores referencer her