Influenzasæsonen nærmer sig.. er du klar?
10/09/2018
Juice til messe og events
08/26/2021

Gode tips til reception

Er det tid til endelig at holde reception for dine gæster? Så er det ligeså vigtigt at forberede forfriskningerne for at byde gæsterne på det bedste førstegangsindtryk.

Virksomhedsbegivenheder kan omfatte alt fra interne møder, fester og teambuildingsbegivenheder, gennem konferencer og prisuddelinger.
De kan være små en-dags arrangementer eller store uger lange konferencer, hvor interne medarbejdere og eksterne partnere deltager.

Her er nogle gode råd til hvorfor en Pop-up Juicebar er interessant at indarbejde i receptionen.

En Pop-up Juicebar er innovativ, da det er en sund bar uden alkohol der kan byde alle former for gæster ind til begivenheden.

En Juicebar “on location” giver en helt anden stemning end hvis man blot lod gæsterne få fyldt juice fra flasker. Personalet der laver juicen kan hjælpe med at holde folk interesseret med de mange sunde juice og shot varianter der følger med en juicebar. Gæsterne kender muligvis ikke andre til begivenheden, derfor er det fantastisk at samles om en juicebar for at uddele indtryk og prøve fx de sjove Gingershot man kan få. Der er altid garanteret sjov og smil til en stærk ingefær shot.

En Pop-up Juicebar findes i mange varianter, så uanset om det er på 10 sal eller i stue etagen er det muligt at få en mobil juicebar ud.

Man kan læse mere om mulighederne eller kontakte Charlotte fra Juicy Events for at få flere gode idéer til en reception.

Få et tilbud her på en Juicy Reception eller Kontakt Juicy Events her