Juice til messe og events
08/26/2021

Er det tid til Sundhedsugen?

Sundhedsugen skal ikke kun være sund men også sjov, så den bliver husket og skaber gode minder.
Der er masser af aktiviteter, som man kan kombinere for at få den perfekte sundhedsdag eller sundhedsuge.
Her vil vi komme lidt ind på fysisk krævende aktiviteter og andre tiltag som støtter op om ugen og dagen.

Den bedste sundhedsdag og sundhedsuge afhænger naturligvis af hvem deltagerne er, her vil vi tage udgangspunkt i en virksomhed med 100 ansatte.  Udmeldingen skal helst ske i god tid og der skal løbende opfordres til tilmelding om at deltage, så deltagerantallet kan være så højt som muligt og medarbejderne kan nå at planlægge det.

Den gode kombination består af 3 hovedaktiviter.

  1. En sund bar med lækre drikke og sunde snack
  2. Viden der ikke er for kompliceret og kan huskes i dagligdagen
  3. Fysiske aktiviter som også kan støtte op om teambuilding

En af de mest populære aktiviter som alle vil blive glade for er en Pop-up Juicebar, denne skaber en god stemning om dagen og for mange er det allerede en fast del af deres sundhedstiltag, for nogle er det den årlige sundhedsuge, for andre er det et fast tiltag hver måned. Rigtig mange virksomheder ser en Popup juicebar fra Juicy Events som et vigtigt tiltag, fordi mange deltager både synes det er sjovt, smagsfuldt og lærerigt. Ofte kan deltagerne få gode råd til at hvordan de kan være sunde og få flere grøntsager ned ved fx. at juice eller blande dem til en lækker smoothie.

Et sådan tiltag vil højne humøret i flere dage efter sundsheddagen og medarbejderne vil kombinere arbejdspladsen med sundhed og et sjovt sted at tilbringe dagen.

Klik her og få et uforpligtende tilbud på en popup juicebar til din sundhedsdag og lad os hjælpe dig med et succesfuldt event!

 

Mange eksperter har erfaring med at vælge gode emner, som også kan være interaktive og sjove. Hos Juicy Events kan du finde flere eksperter som kan holde et kort foredrag og komme med forslag til hvilke emner man bør tage op på en sundhedsdag i en virksomhed og organisation. Du kan se hvilke foredrag andre virksomheder synes er spændende her: Tilvalg til Events

 

Fysiske aktiviter kan med fordel ske i lokalmiljøet, hvor man udnytter faciliteterne i parker og den grønne natur. Du kan finde flere sjove aktiviter hos Goteam.dk  der har 36 Gratis Teambuilding Øvelser: Sjove ideer & aktiviteter for alle