sund bar
Sund bar
03/04/2015
Ideer til events
05/16/2015

Står du og skal afholde et større arrangement, event eller er festivalarranger og mangler et festligt indslag, der kan forbedre den positive oplevelse? En juicebar til dit event vil være en oplagt løsning.

Eftersom der er kommet større fokus på sundhed de senere år og sundere alternativer vinder klar fremgang hos danskerne, er der som arrangør god mulighed for at gøre ens gæster endnu gladere ved at skabe muligheden for at leve sundere. En juicebar til events er en klassisk løsning på at levere et sundere alternativ.

HVORFOR VÆLGE OS SOM JUICEBAR TIL DIT EVENT?

Tutti Fruttis juicebar kan slukke tørsten ved at servere sunde juice, smoothies og frisk frugt. Vi har ud over at deltage i større arrangementer vores daglige gang på Strøget i København. Derfor har vi flere års erfaring og har gennem tiden forbedret vores koncept, så i får den bedst mulige oplevelse. Juicebaren er en stor appelsin med integreret udstyr, kloaksystem og håndvask. Den er nem at få øje på og kræver ikke den store plads. Klik her for at læse mere om juicebaren

Vi vil selvfølgelig forsøge at skræddersy en løsning til netop dit event. Derfor har vi både mulighed for at komme ud med appelsinen eller opstille en indendørs juicebar. Gæsterne vil få de samme velsmagende drikkevarer og sunde snacks, uanset hvilken løsning man vælger. Hvis man er i tvivl, kan man læse om vores tidligere erfaringer, ved at klikke her. Her er eksempler på vores juicebar til events rundt om i landet.

Kontakt os nu for at få et uforpligtende tilbud i tilbudsformularen til højre og vi vil vende tilbage hurtigt muligt. Vi glæder os til i fællesskab at stable et godt arrangement på benene.