Vælg en mobil juicebar

Bordsetup

Den fleksible løsning, hvis opsætningen skal kombineres med resten af dit event. Vi kan komme ud til de fleste lokationer med dette setup, da der ikke er krav til indgangen.

Appelsinbar

Den sjove og mest populære løsning, som vækker opsigt på lang afstand. Ved indendørs setup skal indgangen være min. 235 cm høj og 225 cm bred.

Juicebird

Den mindre og mere mobile løsning. Vores 3-hjulede søde Juicebird rykker hurtigt ud og slår vingerne op så snart der er behov for juice og smoothies. Ved indendørs setup skal indgangen være min. 160 cm høj og 135 cm bred.

Custom build

Unikke setups kræver dialog. Vi elsker udfordringer og vil meget gerne høre om dine idéer, som vi kan realisere og være en del af. Dette inkluderer juicebarer til festivaller og lignende. Kontakt os i dag.

Få et tilbud

VI ER DIN SERIØSE SAMARBEJDSPARTNER

Tutti Frutti Juicebar støtter Uganda's fattige lokalbefolkning ved at donere til plantning af 365 frugttræer om året. -Fordi vi mener at alle bør have adgang til den gode smag af frisk frugt og lækker juice.

Vi går ind for bæredygtighed igennem alle vores valg af emballage. Det meste af vores emballage kommer fra Greenware http://www.fabri-kal.com/product-solutions/environment/ Kopperne er 100% kompostvenlige. Features and Benefits Made from Ingeo™ biopolymer, a PLA resin derived from plants Plant sources are domestically grown and annually renewable 100% compostable* Crystal clear for total product visibility Durable material; no flavor or odor transfer Smooth rolled rims provide a safe, comfortable surface Leak resistant snap-fit lid application and removal

Vi har igennem mange år optimeret vores udvalg af frugt sorter, oprindelseslande og hele logistikken. Du kan derfor altid regne med at vi benytter os af råvarer af den højeste kvalitet på markedet. Vi har tæt kontakt med vores leverandører, som gøre at du altid kan tilvælge Økologiske råvarer.

Vi har styr på hygiejnen! Sammen med Fødevarerstyrelsens eksperter opsætter vi de bedste rutiner og arbejdsgange for vores personale. Vi er derfor også stolte af vores mange årige Elite Smiley. Vores mobile juicevogne har alle indbygget håndvask, sæbe og papir. Alt bliver altid eftertjekket på vores lager før vi triller ud for at servere de friske juice og lækre smoothies.