Appelsinbar
02/27/2015
sund bar
Sund bar
03/04/2015

Står du og skal holde en fest, et arrangement eller noget lignende og tænker, at du vil gøre lidt ekstra ud af festen med en mobilbar?

Vi har hos tutti-frutti flere års erfaring med at servere lækre, sunde drikkevarer til større arrangementer rundt om i landet. Vi serverer blandt andet forskellige former for friskpresset juice som appelsin-, æble- og gulerodsjuice. Yderligere servere vores mobile bar også smoothies, som er en blanding af forskellige frugter som jordbær, banan og ananas samt frisk frugt.

Hvordan ser jeres mobilbar ud?

Vores mobilbar er formet som en appelsin. Det er faktisk en kæmpe appelsin med indbygget håndvask, kloak, frugtpressere og blendere. Det kræver 285 cm. højde og 235 cm. bredde, før der er plads til appelsinen. Vi har også erfaring med at stille en anderledes bar op, hvis appelsinen ikke passer i jeres omgivelser eller ikke kan komme ind på plads. Her laver vi et såkaldt tropisk hjørne til jeres arrangement, som kan være med til at skabe den fede stemning du ønsker. Tutti-frutti mobilbar vil gøre alt for at leve op til jeres forventninger og sørge for at skabe en positiv oplevelse for jeres gæster. Vi har igennem flere år haft mange succesoplevelser, hvilket der kan læses mere om inde under vores referencer.

Hvordan får man jeres mobilbar ud?

Du kan benytte tilbudsformularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer. Her vil vi gå ind og kigge specifikt på dine behov og prøve at skræddersy et tilbud til dit arrangement. Yderligere kan du læse mere om vores juicebar.