Juicebar til reception
Ideer til reception
05/19/2015
Iværksætter vil sætte ny standard for sunde personalegoder
01/20/2016
Appelsinbar event

Sjove ideer til Events

Leder I efter et nyt og sjovt tiltag til jeres arrangement, så lad Tutti Frutti være med til at skabe rammerne for jeres event og lad os sammen gøre det til et super hyggeligt samt sjovt event.

 

Mange søger efter noget nyt og unikt til deres event og eftersom at flere ønsker en sundere livstil er det nu også muligt at fortsætte denne livstil selv ved festligheder, derfor er der mange der vælger os, fordi man kan drikke litervis af juices eller smoothies med god samvittighed, derudover kan man prøve vores sjove tiltag som er den populære Gingershot der består af 100% ren ingefær – det har fået stor succes blandt events gæsterne, der opfordrer hinanden til smage det stærke shot! Ingefær kan være ret stærkt, så det skaber altid ekstra god stemning og latter at man får prøvet noget der både er stærkt, sjovt men også ekstremt sundt.

 

Vores mobile serveringsvogne kan ses fra lang afstand og er med til at give alle et smil på læben – vi er med til at skabe opmærksomhed ved alle events og alle vil hen for at smage de lækre drikke samt tage billeder af vores famøse gigantiske Appelsinbar eller den sjove Juicebird, som er en populær trehjulet italiensk Juice scooter der suser mellem de forskellige events.
Der er både mulighed for at bestille en Appelsinbar, Juicebird scooter eller et fleksibelt Bordsetup, som kan opstilles efter ønske.

 

Tutti Frutti en forfriskende del af et sjovt arrangement, hvor vi efter mange års erfaring er blevet dygtige til at tilpasse os efter kundens behov og tema.

 

Har du en forespørgsel, kan du få et uforpligtende tilbud ved at klikke her.