Juiceservice
Firmaarrangement ideer
05/19/2015
Appelsinbar event
Sjov til events
05/19/2015
Juicebar til reception

Biler i Bella

Gode idéer til reception
En reception kan være forskellige begivenheder man vil fejre, både privat eller som virksomhed.
Tutti Frutti kan være med til at afdække en reception uanset i hvilken anledning den afholdes, en reception kan være i form af fejring af en fødselsdag, bryllup, ny bolig, jubilæum eller andet. En reception kan også være af forretningsmæssig karakter, f.eks. nyansættelse, afsked, nye lokaler, nye produkter eller blot et forum for opmærksomhed.
 
Privat
 
Skal du holde en privat reception er servering af drikkevarer en del af pakken, uanset om det er i form af rund fødselsdag, bryllup/bryllupsdag, fejring af ny bolig, jubilæum eller andet, tilbyder vi et sundt alternativ til traditionelle drikke som alkohol, sodavand og andet.
Vi sørger for serveringen af de lækreste smoothies og juices mens du kan bruge tiden på at være vært for dine gæster, venner og/eller familie.
Lad sodavanden stå og lad os forkæle dine gæster med vores farverige drikke lavet af frisk frugt, som er et godt alternativ til de traditionelle drikkevarer. Her tilbyder vi vores famøse, farverige, cremede smoothie og 100% ren friskpresset appelsinjuice uden nogen former for tilsætningsstoffer.
 
Virksomhed 
 
Skal du holde en reception i form af nyansættelse, afsked, nye lokaler, reklame for nye produkter, ny butik eller andet er du landet i de rette hænder.
Vi kan være med til at skabe opmærksomhed ved fx et nyt produkt eller reklame for et firma i form af diverse standopstillinger hvor vi bla. tilbyder kunden print af deres logo på emballagen (efter særlig aftale ved bestilling).
Vores opgave er ikke kun at servere drikkevarer men også sørge for en hyggelig varm stemning, samtidigt med vi giver vores kunder ro til at kunne nyde receptionen og fokusere på deres kunder/kollegaer/reklame mm. Vi arbejder professionelt og altid med overblik og smil på læben.
Tutti Frutti er med til at skabe en hyggelig stemning, samt en sommerlig atmosfære som man i Danmark tit savner, dette kan vi både skabe inde eller udendørs.
Der er både mulighed for at sætte den kendte Appelsinbar op, vores nye Juicebird scooter eller et fleksible Bordsetup som kan være selvstændigt eller en del af et eksisterende setup.
Skulle de ovenstående setup stadig ikke passe jeres ønsker er levering af drikkevarene også en mulighed, dette kan vi tilbyde for kunder indenfor max 20-30 min. afstand fra vores køkken så at drikkevarerne er så friske som muligt ved levering (kontakt os venligst på mail for mere info).
Vi er med fra start til slut i under hele arrangementet (efter aftale), så I trygt og sikkert kan forvente det bedste serveringsteam, samtidig med at vi altid har en eventansvarlig tilstede under afviklingen af jeres arrangement.
Tutti Frutti en forfriskende del af et godt arrangement hvor vi efter mange års erfaring er blevet dygtige til at tilpasse os efter kundens behov og tema.
Har du en forespørgsel, kan du få et uforpligtende tilbud ved at klikke her.