Iværksætter vil sætte ny standard for sunde personalegoder

Appelsinbar event
Sjov til events
05/19/2015
Juice opskrifter -Ingefær shot
04/08/2016

Foto: Tutti-Frutti.dk

Den velkendte frugtkurv ordning er udgået og det er på tide at vi tænker i nye baner og følger med udviklingen, -også når det gælder personalegoder og trivsel på arbejdspladsen. Den 29 årige afghanskfødte serie iværksætter Amin Durani vil sætte en ny standard for frugtordningen, med hans mobile juicebar koncept.

 

Vi vil have mere end bare æbler i en kurv

Vi kender det alle sammen efterhånden. Frugtmanden kommer forbi med kurven af frisk frugt og tager den gamle kurv med igen, hvori der stadig ligger uge gammelt frugt som ikke var attraktivt nok til at blive spist.

”Frugt kommer jo i mange forskellige former og størrelser, og det der med at have en kurv på kontoret med et par æbler og blommer var populært for nogle år siden, nu kræver og forventer man mere af sin arbejdsplads, især når vi alle har så stort fokus sundhed og trivsel. ” udtaler Amin Durani, der er direktør for den nytænkende virksomhed Tutti-Frutti.dk

 

Flere og flere videnskabelige undersøgelser påpeger, at den moderne diæt med alt for få naturlige vitaminer og antioxidanter kan være decideret skadelig.

Derfor kan en friskpresset juice med lækker frugt og lidt grøntsager, være med til at sikre variation og et sundt boost. Det kan dog være svært selv at presse ingefær i frokostpausen. Løsningen som mange virksomheder vælger er i stedet, at få en mobil juicebar ud på selve arbejdspladsen.

”Det har handlet om at finde netop det, der kan give et boost i en travl hverdag, der samtidig er sundt og spændende og dét mener vi, at vi har fundet” Amin Durani

 

Foto: Tutti-Frutti.dk

Foto: Tutti-Frutti.dk

Fra gadesalg til B2B

Det hele startede med juice- og frugtsalg på gadeniveau i indre København. Sidenhen udvidede Tutti-Frutti.dk med et storkøkken til produktion af tonsvis af Fruitcups (friskudskåret frugt i en kop), for blandt andre kaffebarkæden Baresso.

“Vi fik forespørgsler hele tiden, om at komme ud til virksomheder, skoler, hospitaler og kommuner om at komme ud og presse juice og blende smoothies, på deres adresse.
Ofte var det for at pleje deres personale eller gæster, der var på besøg, men vi kom også ud til messer og lokkede de besøgende til udstillerens stand. Det fungerede ret godt, fordi alle andre tilbød de samme kedelige bolcher, kaffe og chokolade”.

 

Nu er Amin klar til at opgraderer landets frugtordninger til mobile juicebarer.

Helt konkret kommer juicebaren ud til virksomhederne og stiller op i et par timer og plejer personalet og gæster. Der bliver lagt vægt på, at der udover juicen skabes en stemning af sol og sommer, for at give en gennemført god oplevelse.
Før blev Tutti-Frutti.dk booket efter behov, nu satser de på en fast ordning. Mindre administration og tidsforbrug for virksomhederne, samtidig giver det frihed til at variere juiceblandingerne til stor inspiration og overraskelse for personalet hver gang de rykker ud.

 

Arbejdspladsen har et ansvar

Rigtig mange af os fejler med vores nytårsfortsæt, fordi at vi individuelt har sat os et mål om, at leve sundere i det kommende år, det er rigtig svært hvis arbejdspladsen, hvor vi tilbringer 1/3 af vores dag, ikke hjælper til. Så falder mange af os tilbage til de gamle rutiner, med morgenbrød fra bageren, slik på bordet og køen ved kaffeautomaten. Det handler ikke mindst om at opbygge gode vaner, det kan være svært hvis arbejdspladsen ikke hjælper til.

 

“Vi serverer ikke bare sund juice” Amin Durani

 

Amin uddyber “Det er de færreste af os der er vilde med broccoli-juice, hvilket også gøre det svært for mange at være vedholdende i deres juice indtag. Vores grundprincip bygger på, at vi ikke kun servere sund juice, men vigtigst af alt: gode oplevelser. På den måde vil vi automatisk få en god relation til frugt og grønt, og få nemmere ved at opbygge gode vaner, som endelig kan få os i mål med vores nytårsfortsæt”.

 

Foto: Tutti-Frutti.dk

Foto: Tutti-Frutti.dk

Her er et par gode grunde til en Juicebar ordning:

 • Friskpresset juice er et attraktivt personalegode, der både fastholder og tiltrækker dygtigt personale.

 • En mobil juicebar giver større overskud og er et godt alternativ til kaffe, slik og kager.

 • Det er langt nemmere at komme i mål med 6 frugt om dagen, via en frisk juice.

 • En mobil juicebar er oplagt til arbejdspladser uden kantine.

 • Juice kan mindske sygefraværet betydeligt.

 • Juicebar ordning styrker firmaets image.

 

Lidt om Amin Durani

 • Rejst rundt i over 25 lande og har med sin passion for frugt udviklet idéen bag Tutti-Frutti.dk

 • Kom til Danmark som 8 årig.

 • Oprindelig fra Afghanistan, opvokset i Brøndby Strand.

 • Været selvstændig siden 2008.

 • Startet adskillige projekter og oplevet både fiaskoer og succeser.

 • Amin er kendt for sin store udendørs appelsin juicebar på Strøget i indre København.

Foto: Tutti-Frutti.dk

Foto: Tutti-Frutti.dk