Frugtordning København
02/27/2015
Mobilbar
03/04/2015

Tutti-Fruttis varemærke og velkendte signatur bar “Appelsinen” er grundstenen i vores koncept. Herfra leverer vi de friske og sunde snacks, der skal gøre vores kunder glade. Her kan du læse lidt mere omkring hvad appelsinen er for en størrelse, og hvordan vi benytter vores Appelsinbar til daglig og til events rundt omkring i landet.

VORES APPELSINBAR TIL DAGLIG

Tutti Frutti har sin daglige gang på Strøget i København i sommerhalvåret. Gennem flere år har Appelsinen været fast inventar på Amagertorv, hvor den har serviceret turister, handlede, ansatte og erhvervsdrivende med friske juice, smoothies og frugt, så de gennem sunde og friske fødevarer får den nødvendige energi gennem dagen. Det er her vi eksperimenterer med vores varesortiment, prøver nye koncepter af og generelt bare forsøger at perfektionere den oplevelse, vi giver vores kunder.

Apppelsinen er med sine ca. 2 x 2 meter ikke den største juicebar i København. Pladsen er nemlig brugt godt. Der er både plads til håndvask, kloak, strøm, lys, varme, juicepresser, appelsinpresser, blender, frugt og 2 ansatte i primetime! Vores Appelsinbar er designet til netop at yde mest muligt på mindst muligt plads, så vi kan leverer de bedst muligt produkter til de bedst mulige priser.

VORES APPELSINBAR TIL EVENTS

Appelsinen fungerer som en af to muligheder, når Tutti Fruttis koncept får lov til at udfolde sig til større arrangementer, festivaler, events og andre større festlige lejligheder. Her kan Appelsinen være fast inventar og være med til at forbedre gæsternes oplevelse. Her laver vi også vores varesortiment i en skræddersyet udgave, så det passer til tid og sted.

Ja faktisk har vi flere appelsinbarer, så vi kan have vores daglige gang på strøget og sprede godt humør rundt omkring i landet på en og samme tid. Hvis alt dette vækker interesse, og du ønsker på den ene eller anden måde at komme i kontakt med folkene bag, så vær ikke bange for at kontakte os. Her kan du enten få et uforpligtende tilbud eller svar på dine spørgsmål. Vi håber at høre fra dig!