Iværksætter vil sætte ny standard for sunde personalegoder
01/20/2016
Børsen: Flygtede fra Afghanistan – i dag er han serieiværksætter
04/08/2016
Powershake, Favoritmix, Gingershots…

Mulighederne er mange til at eksperimenterer med. Hvis du hellere vil være sikker på at det smager godt, så har vi samlet et par opskrifter, som er simple, nemme og lige til. Der vil komme flere opskrifter løbende, så kig jævnligt forbi www.tutti-frutti.dk/artikler

Ingefærbooooooost

Ingefær indeholder mere end 10 typer af antioxidanter. Det har været brugt som naturmedicin i flere tusinde år og der findes veldokumenterede studier om helbredende effekt. Ingefær lindrer mave- og tarmproblemer. Kurere og kan forbygge sygdom, reducerer inflammation og smerte, er god mod køresyge og søsyge, booster immunforsvaret og kan hjælpe vægttab på vej.

Citrusfrugten er, udover sin høje C-vitamin indhold også  fantastisk til at rense huden, styrke immunforsvaret, afhjælpe tømmermænd og fordøjelsesproblemer, lindre luftvejsproblemer og give en frisk ånde.

Det er efterhånden en ret populær drik og er nem at sammensætte, men stadig effektiv! Du kan selve skrue op og ned for hvor sødt og stærkt og syrligt det skal være.

Det er en god måde at sparke dagen i gang på og kan hurtigt blive en sund vane.

Du skal bruge:

Saftpresser

Ingredienser:

2 cm Ingefær (evt. økologisk)

Halv til et helt æble

1 skive citron (evt. økologisk)

Hvordan:

Skræl ingefær, hvis det er økologisk kan du lade lidt af skrællen sidde på, dog efter det er godt vasket og rengjort fra evt. jordrester.

Pres ingefær, citronskiven (denne kan også presses med skrællen, hvis det er vasket og økologisk) og æble ned i en kop. Afhængig af hvor stærk du ønsker dit shot skal være kan du variere de tre ingredienser, det kan være du bliver stærk nok til at få et shot 100% ren ingefær ned en dag.