Ideer til events
05/16/2015
Juicebar til reception
Ideer til reception
05/19/2015
Juiceservice

Bordsetup

Skal dit firma holde et arrangement og søger I efter et nyt og friskt tiltag, så er Tutti Frutti det oplagte valg.

Uanset arrangement type er drikkevarer som regel en essentiel del af arrangementet, og det er her vi kan hjælpe med at gøre jeres firmaarrangement ekstra festlig, hvad end det er teambuilding, produktlanceringer, konferencer, reception eller andre festligheder.
Vores servering af friske smoothies og juices, lavet af frisk frugt er et godt alternativ til de drikkevarer, der traditionelt tilbydes til events.
Vi vil gerne være med til at gøre det sunde udvalg større, da det gæsterne ofte har tendens til at ønske et sundere udvalg både i arbejdstiden og til fester og arrangementer.
Det resulterer i at gæsterne føler sig mere tilpas, holder sig sundere og kan få en opfriskende Gingershot i pauserne, hvorefter de kan skylle en friskpresset appelsinjuice eller en farverig og cremet smoothie ned.
Tutti Frutti Juicebar skaber en hyggelig stemning samt en sommerlig atmosfære, som man i Danmark tit savner, dette kan vi skabe både inde eller udendørs.
Der er både mulighed for at sætte den kendte Appelsinbar op, vores hurtige Juicebird scooter eller et fleksible Bordsetup som kan være en selvstændig enhed eller en del af et eksisterende miljø.

 

Skulle de ovenstående setup stadig ikke passe jeres ønsker, så er levering af drikkevarer også en mulighed, dette kan vi tilbyde for kunder indenfor max 20-30 min. transport afstand fra vores køkken så at drikkevarerne er så friske som muligt ved levering (kontakt os venligst på mail for mere info).
Vi er med fra start til slut under hele arrangementet, så I trygt og sikkert kan forvente det bedste serveringsteam, samtidig med at vi altid har en eventansvarlig tilstede under afviklingen af jeres arrangement.

 

Tutti Frutti -en forfriskende del af et godt arrangement, hvor vi efter mange års erfaring er blevet dygtige til at tilpasse os efter kundens behov og tema.

Har du en forespørgsel, kan du få et uforpligtende tilbud ved at klikke her.