Bær & Banan Smoothie
05/09/2016
Sådan får i mest ud af jeres kunde events
07/19/2017
Book en Popup Juicebar til dit næste arrangement

Vores popup juicebar er en mobil juicebar, hvor vi kommer ud og sætter en lækker bar op bygget af naturmaterialer, såsom originale frugtkasser i naturtræ, stilladsstik med plastplade på og ægte frugt til dekoration og pynt.
Vi sørger for den rette stemning, uanset om der skal være tryk på og det hele skal være cool og tjekket, men også den professionelle ordning hvor vi blender ind i det eksisterende miljø.
Når du booker din juicebar online Få et tilbud her, så har du mulighed for at skrive lidt detaljer om arrangementet, jo mere vi ved, jo bedre kan vi forberede os til dit event.

Varianter

Du kan trygt stole på vores sortiment, vores juice og smoothies er udviklet af eksperter og gennem vores mangeårige erfaring indenfor forskellige typer events, uanset om det er til firmafesten, sundhedsdagen, julefrokosten eller sommerfesten i gården.

Vi har tænkt både på de små og de store, som vi har strikket den helt rigtige smoothie sammen til, bestående af Banan, Jordbær og Ananas juice, det er en mild og fyldig smoothie med den perfekte konsistens, som er iskold og med 100% frugt. Vi bruger vores frosne jordbær til at sikre den kolde og eksotiske oplevelse når du tager din første tår.

Vores Powershake er utrolig populær. Baseret på mix af Æble, Ingefær, Citron, den er frisk og meget velsmagende med et pift af friskpresset ingefær. Det giver et sundt og forfriskende boost og er helt klart en attraktiv juice for de gæster som har et øje for smagen af friskpresset juicer og især ingefær.

Det er også muligt at få 100% ren friskpresset juicer som fx friskpresset appelsin, friskpresset æble, friskpresset gulerod. Disse kan vi kombinere eller pifte op med øvrige råvarer, som gøre at der er en variant for enhver smag.

Sidst men ikke mindste har vi vores frække gingershot, som vi presser på stedet. Det er 100% ingefær som standard, men det er muligt at mildne shottet ved at blande den op med friskpresset æble.

 

Så book din juicebar i dag, vi servicerer hele landet og er utrolig fleksible, fordi vi elsker det vi laver !

 

 

Pop up Smoothie barLive Juicebar event