Appelsinbar
02/27/2015

Frugtordning København – Står du som virksomhed og mangler et alternativ til den traditionelle frugtordning, som indebærer frugtkurv leveret til din virksomhed, eller bare gerne vil gøre lidt ekstra for dine ansatte?

Tutti-frutti har de senere år haft god erfaring med at levere friske juices og smoothies som alternativ, når virksomheden har receptioner, arrangementer, fredagshygge eller andet, hvor man ønsker at forkæle sine ansatte lidt ud over det sædvanlige.

HVORDAN FOREGÅR DENNE FRUGTORDNING?

Denne frugtordning foregår ved, at man kontakter os for et uforpligtende tilbud, hvor vi ud fra den enkelte virksomheds behov kommer med en løsning. Vi modtager en bestilling og de ønskede produkter vil blive fremstillet umiddelbart inden de skal nydes, så de holdes friske. Denne kvalitetssikring er baggrunden for, at vi på nuværende tidspunkt kun tilbyder denne frugtordning i København.

FRUGTORDNING KØBENHAVN – VEJLEDENDE EKSEMPEL

Man står som virksomhed og skal holde noget fredagshygge efter arbejde. Her ved man, at der ca. kommer til at være 30 ansatte tilstede. Vi modtager en bestilling og leverer friske smoothies og juice, der bliver produceret umiddelbart inden og fragtet til virksomhedens adresse, eller der hvor arrangementet skal holdes.

Skulle man alligevel ønske at få denne frugtordning udenfor København ved større events og arrangementer, så kan vi med vores mobile bar, komme ud og servicere jeres gæster og ansatte en hel dag, en weekend eller en længere periode ved festivaler og lign. På samme måde som ved frugtordningen finder vi en løsning, der passer til jeres behov. Vi har nemlig både mulighed for at stille en inderdørs bar op, eller komme ud med vores store velkendte bar “Appelsinen”, der er produceret specifikt til formålet.

Smid os en besked via dette link: KONTAKT Så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.