Foredrag Træk vejret

Der har i mange år hersket en overbevisning om, at mennesket ikke kunne regulere, hverken det autonome nervesystem eller hormonsystemet af viljens vej. Nyere forskning har dog vist, at vi gennem specifikke åndedrætsmetoder kan regulere begge dele til gavn for både vores evne til heling af sygdom og skader, mental og følelsesmæssigt velvære samt øge evnen til at præstere fysisk og mentalt.

Tag med på en kort, men værdifuld rejse i, hvorfor og hvordan du skal trække vejret, så du aldrig vil stoppe med det igen.

Foredraget afholdes af Jesper som er ekspert i selvhelbredelse ved hjælp af behandling, kostændringer og motion. Jesper er ejer af krop.dk og har altid haft en stor interesse for kroppen og dens muligheder for selvhelbredelse ved hjælp af behandling, kostændringer og motion. Han har siden 2003 behandlet og hjulpet klienter med mange forskellige problemer – lige fra piskesmæld og større skader til konkrete problematikker som leddegigt, allergier og stress. Jesper betragter og behandler kroppen som en helhed og vil altid arbejde sig hen imod årsagen af problemet. Han inddrager ofte klienterne med råd omkring kost, træning og hverdagsøvelser for bedre og mere langvarige resultater. Jesper har desuden stor erfaring med at behandle mennesker som er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau. Det er i alle aspekter af den udvikling, du kan være i. Alt fra at blive bedre til at håndtere stress, forbedre din tid i løb eller blive en skade kvit.