Forside

Det er oplagt at benytte vores juiceservices, som en del af jeres messe udstilling eller anden udstilling, hvor vi skaber god stemning med velsmagende juice & smoothies. Et af de mange punkter som skiller Tutti Frutti Juicy Events ud, er at der er lagt vægt på at vores juice og smoothies ikke kun er sunde, men også meget velsmagende. Det er vigtigt, hvis ikke alle er til den stærke smag af fx grøntsagsjuice.

Juicy Events’s kernekompetencer er indenfor events og levering af frugt, juice og smoothies. Vi har god erfaring med at stille vores mobile juicebar til rådighed ved firmaarrangementer, receptioner, messer og andre lejligheder endda med stor succes. Derfor kan vi finde en løsning, der passer til lige nøjagtig jeres
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Benyt vores tilbudsformular. Book os nu bliv kontakt indenfor 48 timer med et skræddersyet tilbud. Hvis der opstår nogen spørgsmål undervejs, er man også velkommen til at kontakte os ved at benytte sig af vores kontaktformular. Vi vil forsøge at svare tilbage hurtigst muligt.