Tricktyveri

Tricktyveri handler om at manipulere folk, så man kan stjæle fra dem, uden at de opdager det. Tryllekunstneren Sunny er landets førende specialist indenfor området og har arbejdet med at bremse og forebygge tricktyverier i mange år. Som tryllekunstner bruger han sine evner til at informere om faren ved tricktyveri og til at underholde med.

Sunny anvender sine fingerfærdigheder til at give sine magiske shows en ekstra dimension og tilføje et unikt element til underholdningen.

SHOWS: Hvis dine gæster skal grine og blive fascineret så er vi ret sikker på at vi kan hjælpe dig. Sunny laver shows til både private arrangementer, som fx bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og firmafester. Magien kommer til at ske lige foran jer, jeres tanker vil blive læst, samtidig med at Sunny snupper dit ur ;)
FOREDRAG: Endvidere arbejder Sunny som rådgiver indenfor forebyggelse af tricktyveri og indbrud og holder jævnligt foredrag i offentlige instiutioner og organisationer som fx Ældre Sagen, Politiet og FN og virksomheder som ISS og PWC. Dette foredrag er lærerigt og krydret med humor og et par hustlertricks. Her får du mulighed for at se hvordan tyven arbejder og tænker.