Sceneshow

Hvis du mangler et anderledes og friskt element til din fest, dit arrangement eller din forsamling, så kan tryllekunstneren Sunny levere et fantastisk underholdende sceneshow. Når Sunny går på scenen er det for at give publikum en imponerende og uforglemmelig oplevelse. Hans moderne tilgang til magi handler om at kunne gennemskue publikums tanker med en blanding af tryllerier og moderne mind control. Sceneshowet er altid en stor oplevelse, for når Sunny går i gang bliver verden fyldt med tryllekunst, og det eneste publikum kan være sikre på, er at det bliver sjovt og magisk.

Hvis Sunny beder dig om at tænke på et tal, eller tjekke om du stadig har din telefon i lommen, så skal du være forberedt på at blive overrasket.

SHOWS: Hvis dine gæster skal grine og blive fascineret så er vi ret sikker på at vi kan hjælpe dig. Sunny laver shows til både private arrangementer, som fx bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og firmafester. Magien kommer til at ske lige foran jer, jeres tanker vil blive læst, samtidig med at Sunny snupper dit ur ;)
FOREDRAG: Endvidere arbejder Sunny som rådgiver indenfor forebyggelse af tricktyveri og indbrud og holder jævnligt foredrag i offentlige instiutioner og organisationer som fx Ældre Sagen, Politiet og FN og virksomheder som ISS og PWC. Dette foredrag er lærerigt og krydret med humor og et par hustlertricks. Her får du mulighed for at se hvordan tyven arbejder og tænker.