Foredrag Sød uden sukker

Lær, hvordan du let kan slippe din sukkertrang. Nej, det behøver ikke være svært, at vælge et nyt spor, som ikke indeholder tonsvis af søde sager for du bliver klædt på både psykologisk, fysiologisk og madmæssigt. Du lærer, at opbygge nye, mere nærende, vaner. Hvad spiser du fx som også er (naturlig) sødt og gør dit blodsukker snorlige, uden udsving?

Det betyder farvel til cravings, der gør dig i dårligt humør, fordi du egentlig ikke har lyst til det, men måske føler du ikke kan kontrollere den pludselige trang til søde sager.

Overspiser du for, at dulme noget? Noget, du måske ikke engang er bevidst om. Eller er du i modsatte grøft og underspiser? Uanset hvad kan du ændre det mønster og sætte et nyt og sundere i stedet.

Få mere energi, overskud, stabilt humør, ro i kroppen og sig farvel til uønskede kilo. Det kan være relativt simpelt.

Når du går fra foredraget ved du nøjagtig hvordan du skal tackle sukkertrang og med værktøjerne kan du en dag sige “gider jeg virkelig spise den is eller vil jeg i virkeligheden HELLERE have en lækker juice?”. Er det virkligt muligt, at komme dertil – uden kamp? Ja det er.

Agna er oprindelig uddannet kandidat i Folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har videreuddannet sig til psykoterapeut. Hun har studeret Functional Medicine i 11 år, og har uddannet sig hos nogle af verdens førende eksperter. Agna har tidligere forsket, udgivet artikel i international journal og undervist i forebyggelse og functional medicine i 10 år.