Foredrag Ernæring
Med mad kan vi både optimere vores energi og humør. Fx er maven direkte forbundet med hjernen og i maven laves hovedparten af de hormoner, der gør os glade. Og det modsatte gør sig også gældende – vi kan spise os ugidelige og umotiverede, fordi maden ikke giver os den energi, kroppen egentlig har brug for.
Session med fokus på hvordan ernæring påvirker krop/psyke og hvordan du med lethed kan regulere det i en positiv retning.
Lær fx, hvordan du sammensætter din mad, så du har mere energi, overskud, stabilt humør og opbygger dit immunsystem gennem bl.a. antiinflammatoriske råvarer.
Agna er oprindelig uddannet kandidat i Folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har videreuddannet sig til psykoterapeut. Hun har studeret Functional Medicine i 11 år, og har uddannet sig hos nogle af verdens førende eksperter. Agna har tidligere forsket, udgivet artikel i international journal og undervist i forebyggelse og functional medicine i 10 år.