Foredrag Anti-stress

Kører det for stærkt, men du ved ikke hvordan du skal omprioritere for, at få dit overskud igen? Vil du genfinde overblikket i dit liv? Vælge og tydeligt mærke din retning? Stress gør dig mindre i stand til, at mærke dig selv og hvad du egentlig vil og har brug for. Det bliver sløret.

Jeg hjælper dig til, at få klarheden tilbage. Så du kan træffe bevidste valg, der fører dig i den retning, du drømmer om og ikke mindst genvinde kræfterne, få overskud og være glad hver dag, når du vågner.

Når der igen kommer ro på dit nervesystem, kan du derfra træffe nærende valg hele vejen rundt i din tilværelse. Få styringen af dit liv tilbage og lev det for dig meningsfyldte aliv. Optimer din livskvalitet, bliv gladere, få overskud i hverdagen og langt færre sygedage med StressRO.

Agna er oprindelig uddannet kandidat i Folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har videreuddannet sig til psykoterapeut. Hun har studeret Functional Medicine i 11 år, og har uddannet sig hos nogle af verdens førende eksperter. Agna har tidligere forsket, udgivet artikel i international journal og undervist i forebyggelse og functional medicine i 10 år.