Close-up magi fra Tryllekunstner

Hvis du skal bruge nærværende trylleri, hvor gæsterne får en mere personlig oplevelse, er Sunnys evner inden for close-up trylleri og gademagi uovertrufne. Han kan ubesværet trylle midt i en folkemængde og få alle til at måbe. Denne type magi er perfekt, hvis du skal bruge en til at underholde, men ikke synes at et sceneshow ville passe til dit event. Magien kommer helt tæt på og du får lov til at se en mester trylle lige foran næsen på dig.

Tryllekunstner Sunnys close-up magi er perfekt til mindre arrangementer, receptioner og messer eller som et supplement efter det store sceneshow.

SHOWS: Hvis dine gæster skal grine og blive fascineret så er vi ret sikker på at vi kan hjælpe dig. Sunny laver shows til både private arrangementer, som fx bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og firmafester. Magien kommer til at ske lige foran jer, jeres tanker vil blive læst, samtidig med at Sunny snupper dit ur ;)
FOREDRAG: Endvidere arbejder Sunny som rådgiver indenfor forebyggelse af tricktyveri og indbrud og holder jævnligt foredrag i offentlige instiutioner og organisationer som fx Ældre Sagen, Politiet og FN og virksomheder som ISS og PWC. Dette foredrag er lærerigt og krydret med humor og et par hustlertricks. Her får du mulighed for at se hvordan tyven arbejder og tænker.